maandag 10 augustus 2009

Join the Kopenhagen Dream team

De ambassadeurs van FairClimate zijn bezig met de Countdown to Copenhagen! Dit doen we niet alleen, we zijn actief binnen de Jongeren Kopenhagen Coalitie en deze biedt jou de kans om mee te gaan naar de VN KLimaattop in Kopenhagen!

Van 7 t/m 19 december zullen alle ogen gericht zijn op Kopenhagen. Hier zal de VN haar 15e Klimaatconferentie organiseren. 192 landen komen samen om over het vervolg van het Kyoto protocol te onderhandelen en goed te keuren. De tijd tikt verder en Kopenhagen moet een succes worden om de gevolgen van klimaat verandering in de kiem te smoren.

Join the Kopenhagen DreamTeam

Wil jij ook dat de klimaattop in Kopenhagen een succes wordt en wil je politici wakker schudden dat het tijd is nu te handelen?!
Ben jij (tussen de 18 en 30/ onder de 30) meld je dan op de volgende manier aan voor het Kopenhagen team van de Jongeren Kopenhagen Coalitie:

Wij bieden je:
- een plekje in de trein naar Kopenhagen en toegang tot de conferentie
- een kijkje in de wereld van onderhandelaars en beleidsmakers
- veel geweldige activiteiten
- deel uit te maken van een historisch event

Wij zoeken jongeren die:
- van Kopenhagen een groot succes willen maken
- affiniteit hebben met het onderwerp klimaat en energie
- een tijdsinvestering van minstens 8 uur per week willen maken in de periode 9 september tot 19 december.
- het leuk vinden om in teamverband; activiteiten, acties en lobbywerk te verrichten

Stuur voor 1 september 2009 het volgende naar jongerenkopenhagencoalitie@gmail.com.

- Je CV
- Een motivatiebrief waarin je aangeeft waar je denkt dat je toegevoegde waarde ligt binnen het team en hoeveel tijd je beschikbaar bent van september tot en met december.
- Bedenk een relevante activiteit (max. 1 A4) die je wil ondernemen als je in het Kopenhagen team zit.

Disclaimer
De Jongeren Kopenhagen Coalitie is een samenwerkingsverband van Morgen CDJA, Dwars, Jonge Democraten, LSVB, Jongeren Milieu Actief, JOVD, PerspectieF, ENVIU, Jonge Socialisten, Dialogues Young Think Tank, Fair Climate/ICCO, Nationale Jeugdraad, en CNV Jongeren.
Zij slaan de handen ineen met betrekking tot de klimaattop in Kopenhagen. Zij informeren, inspireren en activeren jongeren teneinde bottom up politieke druk uit te oefenen en Kopenhagen tot een succes te maken: Act Now.

Geen opmerkingen: